Brownells Danmark - Alt til jagt. Jagtudstyr, våben, våbendele, genladeudstyr, projektiler, hylstre, magasiner, optik m.m! Danmark

VIKING TACTICS LIGHT MOUNT


Flashlight/Laser Mount, Coyote Tan

Automatisk oversat beskrivelse (Original beskrivelse - Producent): I overensstemmelse med VTAC-missionen var Viking Tactics Light Mount designet til dagens moderne krigere - hvilket giver en let og alsidig mulighed for at montere en lommelygte på ethvert Picatinny-jernbanesystem. Viking Tactics Light Mount er lavet af en modificeret akryl PVC-legering termoplast med høje slag- og slidbestandige kvaliteter, som har vist sig at modstå de hårdeste miljøer. Mere...

Produktnr.: 100004372 857466002211 100004372
Offset Design For Fast, Easy Access To Activation Switches
Consistent with the VTAC Mission, the Viking Tactics Light Mount was designed for today’s modern warriors- providing a light-weight and versatile option to mount a flashlight onto any Picatinny rail system. Made of a Modified Acrylic PVC Alloy Thermoplastic with high impact and abrasion resistant qualities which have been proven to withstand the harshest environments, the Viking Tactics Light Mount is designed so that you can mount your light so that it is out of your field of view and easily activated. This new and improved version of the original VTAC Light Mount Design gives you enormous flexibility. It will allow you to mount most lights with a .80 or 1” diameter and will fit the VTAC-L4 as well as the inexpensive Surefire G2 Nitrolon, Executive Series, and many others. The sleek VTAC design even offers a position in the insert to accommodate the clip on the light. Depending on your mounting preferences, the VTAC can be mounted in such a way that the light can be activated using a tape switch or it can be mounted in such a manner allowing you activate your light using the push button on the back of the light. (Note: Flashlights and firearms not included and must be purchased separately). The VTAC Light Mount is impervious to most chemicals, solvents and oils and its highly advanced thermoplastics will not shrink. With the high quality and innovative design that you expect from a Viking Tactics product, the VTAC Light Mount will keep you in the light and out of the dark. The new Surefire G2X body does not fit this light mount without some rigging.  

SPECS: PVC alloy themoplastic, Black, Coyote Tan, or Flat Dark Earth. 1½" (3.8cm) long, 2½" (6.3cm) wide, 1¼" (3.2cm) high. 1.8 oz. (51g) weight. Fits .800" with spacer or 1" adaptable to the two different diameters.

VIKING TACTICS
0 0 5 DKK
100004372
Flashlight/Laser Mount, Coyote Tan
Mfr Part: VTACMK4COYOTE 857466002211 I overensstemmelse med VTAC-missionen var Viking Tactics Light Mount designet til dagens moderne krigere - hvilket giver en let og alsidig mulighed for at montere en lommelygte på ethvert Picatinny-jernbanesystem. Viking Tactics Light Mount er lavet af en modificeret akryl PVC-legering termoplast med høje slag- og slidbestandige kvaliteter, som har vist sig at modstå de hårdeste miljøer. Viking Tactics Light Mount er designet, så du kan montere dit lys, så det er ude af dit synsfelt og let aktiveret. Denne nye og forbedrede version af det originale VTAC Light Mount Design giver dig enorm fleksibilitet. Det giver dig mulighed for at montere de fleste lys med en diameter på 0,80 eller 1 ”og passer til VTAC-L4 såvel som den billige Surefire G2 Nitrolon, Executive Series og mange andre. Det slanke VTAC-design tilbyder endda en position i indsatsen for at rumme klemmen på lyset. Afhængigt af dine monteringspræferencer kan VTAC monteres på en sådan måde, at lyset kan aktiveres ved hjælp af en båndafbryder, eller det kan monteres på en sådan måde, at du aktiverer dit lys ved hjælp af trykknappen på bagsiden af lyset. (Bemærk: Lommelygter og skydevåben medfølger ikke og skal købes separat). VTAC Light Mount er uigennemtrængelig for de fleste kemikalier, opløsningsmidler og olier, og dens højt avancerede termoplast vil ikke krympe. Med den høje kvalitet og det innovative design, som du forventer af et Viking Tactics-produkt, holder VTAC Light Mount dig i lyset og ud af mørket. Det nye Surefire G2X-karosseri passer ikke til denne lette holder uden nogen rigning.

Desværre, dette produkt kan ikke bestilles.
Specifikationer: Finish: Coyote Style: Mount

Egenskaber

Finish: Coyote Style: Mount
100004371
Flashlight/Laser Mount, Black
Mfr Part: VTACMK4BLACK 857466002204 I overensstemmelse med VTAC-missionen var Viking Tactics Light Mount designet til dagens moderne krigere - hvilket giver en let og alsidig mulighed for at montere en lommelygte på ethvert Picatinny-jernbanesystem. Viking Tactics Light Mount er lavet af en modificeret akryl PVC-legering termoplast med høje slag- og slidbestandige kvaliteter, som har vist sig at modstå de hårdeste miljøer. Viking Tactics Light Mount er designet, så du kan montere dit lys, så det er ude af dit synsfelt og let aktiveret. Denne nye og forbedrede version af det originale VTAC Light Mount Design giver dig enorm fleksibilitet. Det giver dig mulighed for at montere de fleste lys med en diameter på 0,80 eller 1 ”og passer til VTAC-L4 såvel som den billige Surefire G2 Nitrolon, Executive Series og mange andre. Det slanke VTAC-design tilbyder endda en position i indsatsen for at rumme klemmen på lyset. Afhængigt af dine monteringspræferencer kan VTAC monteres på en sådan måde, at lyset kan aktiveres ved hjælp af en båndafbryder, eller det kan monteres på en sådan måde, at du aktiverer dit lys ved hjælp af trykknappen på bagsiden af lyset. (Bemærk: Lommelygter og skydevåben medfølger ikke og skal købes separat). VTAC Light Mount er uigennemtrængelig for de fleste kemikalier, opløsningsmidler og olier, og dens højt avancerede termoplast vil ikke krympe. Med den høje kvalitet og det innovative design, som du forventer af et Viking Tactics-produkt, holder VTAC Light Mount dig i lyset og ud af mørket. Det nye Surefire G2X-karosseri passer ikke til denne lette holder uden nogen rigning.

Desværre, dette produkt kan ikke bestilles.
Specifikationer: Finish: Sort Style: Mount
100005402
Flashlight/Laser Mount, Flat Dark Earth
Mfr Part: VTACMK4FDE VTAC-MK4 FDE I overensstemmelse med VTAC-missionen var Viking Tactics Light Mount designet til dagens moderne krigere - hvilket giver en let og alsidig mulighed for at montere en lommelygte på ethvert Picatinny-jernbanesystem. Viking Tactics Light Mount er lavet af en modificeret akryl PVC-legering termoplast med høje slag- og slidbestandige kvaliteter, som har vist sig at modstå de hårdeste miljøer. Viking Tactics Light Mount er designet, så du kan montere dit lys, så det er ude af dit synsfelt og let aktiveret. Denne nye og forbedrede version af det originale VTAC Light Mount Design giver dig enorm fleksibilitet. Det giver dig mulighed for at montere de fleste lys med en diameter på 0,80 eller 1 ”og passer til VTAC-L4 såvel som den billige Surefire G2 Nitrolon, Executive Series og mange andre. Det slanke VTAC-design tilbyder endda en position i indsatsen for at rumme klemmen på lyset. Afhængigt af dine monteringspræferencer kan VTAC monteres på en sådan måde, at lyset kan aktiveres ved hjælp af en båndafbryder, eller det kan monteres på en sådan måde, at du aktiverer dit lys ved hjælp af trykknappen på bagsiden af lyset. (Bemærk: Lommelygter og skydevåben medfølger ikke og skal købes separat). VTAC Light Mount er uigennemtrængelig for de fleste kemikalier, opløsningsmidler og olier, og dens højt avancerede termoplast vil ikke krympe. Med den høje kvalitet og det innovative design, som du forventer af et Viking Tactics-produkt, holder VTAC Light Mount dig i lyset og ud af mørket. Det nye Surefire G2X-karosseri passer ikke til denne lette holder uden nogen rigning.

Desværre, dette produkt kan ikke bestilles.
Specifikationer: Finish: Flat Dark Earth Style: Mount
100019663
Viking Tactics Light Mount-Gray
Mfr Part: VTACMK4GY I overensstemmelse med VTAC-missionen var Viking Tactics Light Mount designet til dagens moderne krigere - hvilket giver en let og alsidig mulighed for at montere en lommelygte på ethvert Picatinny-jernbanesystem. Viking Tactics Light Mount er lavet af en modificeret akryl PVC-legering termoplast med høje slag- og slidbestandige kvaliteter, som har vist sig at modstå de hårdeste miljøer. Viking Tactics Light Mount er designet, så du kan montere dit lys, så det er ude af dit synsfelt og let aktiveret. Denne nye og forbedrede version af det originale VTAC Light Mount Design giver dig enorm fleksibilitet. Det giver dig mulighed for at montere de fleste lys med en diameter på 0,80 eller 1 ”og passer til VTAC-L4 såvel som den billige Surefire G2 Nitrolon, Executive Series og mange andre. Det slanke VTAC-design tilbyder endda en position i indsatsen for at rumme klemmen på lyset. Afhængigt af dine monteringspræferencer kan VTAC monteres på en sådan måde, at lyset kan aktiveres ved hjælp af en båndafbryder, eller det kan monteres på en sådan måde, at du aktiverer dit lys ved hjælp af trykknappen på bagsiden af lyset. (Bemærk: Lommelygter og skydevåben medfølger ikke og skal købes separat). VTAC Light Mount er uigennemtrængelig for de fleste kemikalier, opløsningsmidler og olier, og dens højt avancerede termoplast vil ikke krympe. Med den høje kvalitet og det innovative design, som du forventer af et Viking Tactics-produkt, holder VTAC Light Mount dig i lyset og ud af mørket. Det nye Surefire G2X-karosseri passer ikke til denne lette holder uden nogen rigning.

Desværre, dette produkt kan ikke bestilles.
Specifikationer: Color: Gray Finish: Grå Style: Mount
100019662
Viking Tactics Light Mount-Green Olive
Mfr Part: VTACMK4GO I overensstemmelse med VTAC-missionen var Viking Tactics Light Mount designet til dagens moderne krigere - hvilket giver en let og alsidig mulighed for at montere en lommelygte på ethvert Picatinny-jernbanesystem. Viking Tactics Light Mount er lavet af en modificeret akryl PVC-legering termoplast med høje slag- og slidbestandige kvaliteter, som har vist sig at modstå de hårdeste miljøer. Viking Tactics Light Mount er designet, så du kan montere dit lys, så det er ude af dit synsfelt og let aktiveret. Denne nye og forbedrede version af det originale VTAC Light Mount Design giver dig enorm fleksibilitet. Det giver dig mulighed for at montere de fleste lys med en diameter på 0,80 eller 1 ”og passer til VTAC-L4 såvel som den billige Surefire G2 Nitrolon, Executive Series og mange andre. Det slanke VTAC-design tilbyder endda en position i indsatsen for at rumme klemmen på lyset. Afhængigt af dine monteringspræferencer kan VTAC monteres på en sådan måde, at lyset kan aktiveres ved hjælp af en båndafbryder, eller det kan monteres på en sådan måde, at du aktiverer dit lys ved hjælp af trykknappen på bagsiden af lyset. (Bemærk: Lommelygter og skydevåben medfølger ikke og skal købes separat). VTAC Light Mount er uigennemtrængelig for de fleste kemikalier, opløsningsmidler og olier, og dens højt avancerede termoplast vil ikke krympe. Med den høje kvalitet og det innovative design, som du forventer af et Viking Tactics-produkt, holder VTAC Light Mount dig i lyset og ud af mørket. Det nye Surefire G2X-karosseri passer ikke til denne lette holder uden nogen rigning.

Desværre, dette produkt kan ikke bestilles.
Specifikationer: Finish: Grøn Style: Mount
Offset Design For Fast, Easy Access To Activation Switches
Consistent with the VTAC Mission, the Viking Tactics Light Mount was designed for today’s modern warriors- providing a light-weight and versatile option to mount a flashlight onto any Picatinny rail system. Made of a Modified Acrylic PVC Alloy Thermoplastic with high impact and abrasion resistant qualities which have been proven to withstand the harshest environments, the Viking Tactics Light Mount is designed so that you can mount your light so that it is out of your field of view and easily activated. This new and improved version of the original VTAC Light Mount Design gives you enormous flexibility. It will allow you to mount most lights with a .80 or 1” diameter and will fit the VTAC-L4 as well as the inexpensive Surefire G2 Nitrolon, Executive Series, and many others. The sleek VTAC design even offers a position in the insert to accommodate the clip on the light. Depending on your mounting preferences, the VTAC can be mounted in such a way that the light can be activated using a tape switch or it can be mounted in such a manner allowing you activate your light using the push button on the back of the light. (Note: Flashlights and firearms not included and must be purchased separately). The VTAC Light Mount is impervious to most chemicals, solvents and oils and its highly advanced thermoplastics will not shrink. With the high quality and innovative design that you expect from a Viking Tactics product, the VTAC Light Mount will keep you in the light and out of the dark. The new Surefire G2X body does not fit this light mount without some rigging.  

SPECS: PVC alloy themoplastic, Black, Coyote Tan, or Flat Dark Earth. 1½" (3.8cm) long, 2½" (6.3cm) wide, 1¼" (3.2cm) high. 1.8 oz. (51g) weight. Fits .800" with spacer or 1" adaptable to the two different diameters.