Brownells Danmark - Alt til jagt. Jagtudstyr, våben, våbendele, genladeudstyr, projektiler, hylstre, magasiner, optik m.m! Danmark

Brownells Special Bestillings Service

 

Leder du efter noget vi ikke har i sortiment? Vi kan måske stadig hjælpe dig!

Spesialordre

Brownells tilbyder en Special Ordre service til alle vores oprettede kunder, helt uden ekstra omkostninger. 
Produkter der specialbestilles bliver ikke gennemsnitligt dyrere end lignende produkter i sortiment af at blive specialbestilt.  Bare kontakt os med link til varen på producentens hjemmeside, så finder vi ud af om vi kan bestille den hos dem for dig!

 

 

General information vedrørende vores special ordre proces:

Minimums Værdi 
Der er en minimum bestillings værdi på DKR 3000 for special ordrer.
 
Leverandører
Grundreglen er, at specialordrer kan ske til producenter, som Brownells har et samarbejde med. Du finder en oversigt HER.
Det er ikke alle producenter, som modtager special ordrer.
 
Estimeret Leverings Tid
Hvor hver vare/produkt er forskellig kan, afhængigt af leverandør og dennes leveringsevne, hver kunde forvente mellem 7 og 10 ugers leveringstid på special ordrer. Vi kommunikerer slutpris og forventet leveringstid, så du ved hvad du kan forvente at skulle betale såvel som tiden du skal vente før levering.
 
Betaling
Du vil skulle betale ved kontooverførsel når din bestilling er bekræftet. Varen leveres ikke førend betaling er modtaget.
 
Forsendelse
Bestillingen leveres direkte til vores faciliteter, undersøges for fejl/mangler, og leveres dernæst til dig med GLS/Kurer afhængigt af varens art/type.

 


 
Special Ordre Produkter kan ikke returneres eller refunderes når først ordren er accepteret/bestilt af kunde.
 
For at foretage en special ordre, kan du kontakte os direkte på +45 31 51 07 13 eller via email: info@brownells.dk.
 
Vi kan ikke garantere, at din ønskede vare er tilgængelig, men vi vil gøre vores bedste for at sikre, at dine ønsker bliver mødt.